Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

esmaspäev, detsember 13, 2004

Väiksed kuuldused

Kas keegi räägiks äkki täpsemalt järgmise kolmapäeva plaanidest.
Kuulsin kusagilt ,et kavas on suurem ja üks viimasemaid läbusid sellel aastal.
Ning plaanis on mind laua alla joota?
Mis üldse toimub?


Muide Kätule teadmiseks ,et ta saab varsti pannkooki moosiga!

7 Comments:

  • At 10:36 PM, detsember 13, 2004, Blogger Dilbert said…

    Sul on täiesti õiged andmed, Kerru. Plaani koha pealt ka muidugi. Nimelt kolmapäeval(22 dets)tuleb klubi tln suurem pidu, sest see aasta tuleb ikka vääriliselt ära saata ning pealegi tuleb Tartuga korralikult hüvasti jätta.
    Teada tuntud fakt, et väikestest põrsastest saavad uuel aastal suured sead :)))

     
  • At 1:24 AM, detsember 14, 2004, Blogger Dilbert said…

    Kas tõesti oled praegu hakkanud mõtlema oma tervise peale, ma kahtlen selles, miks sa siis ennem ei ole mõelnud-nüüd juba liiga hilja või mis :)))
    Igatahes tuleb peol kõike nagu alati ja vein võib ka jääda sinna, aga kas vein ei ole mitte keelatud meile, kas ei olnud nii, et seda me ei puutu ?
    Pidu algab sealt, kus vaja on, aga eks koht on veel selgitamisel ning seltskonna suuruses on ka veel tugevad kahtlused(ikkagi jõulud ju), aga põhiline on, et meie ju kohale läheme:)))Nalja saab alati!

     
  • At 4:14 PM, detsember 14, 2004, Blogger Unknown said…

    Kerrule--pannkooke ikka vaja..nii, et olgu kuhi valmis küpsetatud :D
    Siin Reena juttu lugedes, võib arvata, et keegi enam neljapäeval elus pole :)))

     
  • At 8:03 PM, detsember 16, 2004, Blogger Dilbert said…

    Ehee ma ei teagi enam, kas super üritus toimub või mitte, sest hakkasin siin mõtlema, et tuleks vist tõesti hoogu maha võtta, ei jõua enam, aga samas tahtmine on... Ühesõnaga olen otsimas praegu jõudu ja energiat, hea õnne korral ka leian selle, vähemalt loodan

     
  • At 3:00 AM, detsember 17, 2004, Blogger Unknown said…

    ma ka siin olen mõtlema hakanud, et võibolla isegi kolmapäeval koos kuskil ühikas olles on kõigil hea tuju, aga pärast vajuvad kõik ära...ja ma arvan, et see ka juhtub kui ctln-asse läheme...niisiis, ma olen juba kahtlema hakanud selles ürituses. Aga alati saab ka lõbusalt aega veeta ilma minuta.

     
  • At 5:44 PM, detsember 18, 2004, Blogger Dilbert said…

    Mis jutt see siis on? Sina kuulud ka seltskonda ja ära arva kunagi, et ilma sinuta saab ka-saab, aga siis on tunne, et miski puudu, aga samas on see ju iga inimese enda teha, kas tal tuleb lõbus õhtu või mitte

     
  • At 2:30 PM, detsember 20, 2004, Blogger Dilbert said…

    Oi miks nii tige kiri kohe. Rahu, sul ei ole põhjust olla tigetsemiseks, sest sa ju tead, kuhu pead tulema ja see mis edasi saab, see juba saatuse teha.
    Praegust masendust, mis on võimust võtnud, ei tasu tähele panna, lihtsalt palju asju teoksil ja eks inimesed ole ka ära väsinud, aga küll nad varsti(lähipäevil)toibuvad ja siis läheb kõik jälle vanadesse rööbastesse, nii et muretsemiseks ei ole põhjust.
    Igatahes oled oodatud tegelane kolmapäeval ühikasse ning seda on ka kõik teised tegelased, kes loevad seda kommentaari ning ärge kohe järeldage midagi, et teid ei ole või midagi sellist.
    Eh ei saa ju kogu aeg käituda vastavalt eeldustele ning mõelda, mida ta selle all nüüd mõtles. Tean, et ma olen ise selline, aga praegu on selline ajahetk, kus ma ei jõua ega taha ka enam analüüsida. Elagem oma elu nii, et meil oleks hea ja ärme unusta oma lähedasi ja sõpru...

     

Postita kommentaar

<< Home