Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

esmaspäev, juuni 07, 2010

Nädalavahetus

Nonii.. Jällegi üks nädalavahetus läbi..Huvitav oli.. Aga samas kui mõelda nädalavahetuste peale, siis igal nädalvahetusel toimub midagi..

Seekord oli Ennul plaanis sõpradega teha kalapüügivõistlus - "Ennu tiigikarikas 2010". Selles midagi muidugi välja ei tulnud, sest pidu algas juba reede õhtul ja laupäeval võistlus ei hakatud pidama. Piirduti vaid kalapüügiga. Ja pidu läks edasi ja lõppes Ennu sõbra juures.

Ühesõnaga plaanid, mis olid näd.vah. tehtud, neid sain tegema hakata pühapäeval.. Kuid sellest jäi siiski väheseks :D.

Peost pikemalt teises kohas.. :D

Ja vähe sellest.. Järgmisel nädalavahetusel on plaanis emal külla tulla, samas on laupäeval ka Tartumaa Külade Päev, kust võiks ka osa võtta. See külaseltsi vaatevinklist kasulik. Aga eks näis.

Ülejärgmisest näd.vah ei taha mõeldagi.. Märksõnad: lõpetamised, Vastseliina Laat ja külaseltsi jaanipäev.Ja tegelikult tahaks kõigist neid osa võtta. Ja eks näis, kuda see asi siis välja kukub.

Nädalavahetus peale jaanipäeva: selleks õnneks veel plaane ei ole. Lootust on see rahulikult mööda saata.. :D

Busy-busy-busy!!!

Uskumatu lihtsalt. Ja vahepeal nagu ei toimunud midagi.

Ja Reena, ühele näd.vah tuleb plaanida veel üks pidu.

2 Comments:

  • At 11:29 AM, juuni 10, 2010, Blogger Dilbert said…

    Oled sa tähele pannud, et nädalad on mingist hetkest väga kiiresti minema hakanud. Ja need plaanid, mis nagu olid ja mõtlesid, et teed, siis reaalselt neid ei jõuagi teha, vaid lükkad kogu aeg edasi :)

    Ma siin hirmuga mõtled, et millal õppejõud soomest kirjutavad, et noh oled midagi teinud ka või...mida päev edasi läheb, seda suuremaks mingil määral süümepiinad kasvama ja kuigi ma ei peaks muretsema, siis millegi pärast tunnen, et peaksin kogu aeg oma magistritööd tegema. Nad suutsid mulle üheksa kuuga sellise reaktsiooni tekitada, et anna olla.

    Peo koha pealt nii palju, et arvatavasti jääb see juba juuli kuusse või siis isegi augusti algusesse, sest praegu tundub kuidagi väga kiire. Samas kaldun arvama, et võib olla ei olekski asi nii hull, kui ei tahaks kõike asju teha ja saada :D

     
  • At 10:35 AM, juuni 11, 2010, Blogger -NightAngel- said…

    Ma ise kaldun ka arvama, et pigem võiks midagi teha juulis.. See selline n.ö. hapukurgi hooaega ja loodetavasti on siis ka ilusad suvised ilmad.. :D

    Mul ka süümekad kasvavad.. Ja samuti lõputööga.. Ei tea, miks aeg kaob käest.. :D:D:D

     

Postita kommentaar

<< Home