Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

reede, aprill 08, 2005

Hea mõte

Mida teha, kui hommikul ärgates on esimene mõte “Oh õudust, kuidas ma täna küll kõigi nende jamadega hakkama saan?“. Jube hirm on eesseisvale päevale mõeldes ja ükski mõte ei näi asjale lahendust toovat. Ega siis ei jäägi muud üle, kui võtta kapist paar kõige naljakamat/võikamat/hullumeelsemat või siis vanemat aluspesu (sobivad ka abikaasa omad), panna need julgelt kõige viisakama kostüümi alla ning uksest välja jalutada. Kui päevajooksul tekib olukordi, kus tundub, et asi on täiesti hull, mõelge oma “karjuvale“ aluspesule ning kõik probleemid kaotavad oma hirmuäratavuse.

Nalja nabani, aga kõige parem huumor hakkab veerand üksteist, kui mul hakkab kontrolltöö, millele järgneb kohe ka teine ehk siis neli tundi ajude kärsatamist. Ahjaa pärast on veel projekti arutlemine, hmm kui meeldiv päev :P:P:P

5 Comments:

  • At 10:13 AM, aprill 08, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Jippiii - jeee .. Mis siis tänasel päeval viga.. Kõigest reedesel päeval kaks tööd!! Mis see siis ää ei ole. Ikka oskame, kuigi jah, eilsest õppimisest küll midagi välja ei tulnud, sest kui kell juba pool kümme läbi oli, otsustas ex klassivend helistada ja külla kutsuda. Mõtlesin, et siis natukene olen seal, puhkan ajusid, kuid jah, sellest plaanitust 15 minutist sai hoopis poolteist tundi.. :))
    Kella 23-st siis sain jälle õppima kuni kella üheni, siis tõsiselt enam ei viitsinud, sest pole mõtet siis õppida, kui pea ikka ei võta.. :)))

    Täna hommikul andis eilne pikale veninud õhtu tunda kaa... Oli selline tunne nagu oleks eile liitri viina alla kugistanud.. Nii vastik oli olla.. Ei teagi nüüd kas see on siis magamatusest või siis hoopis sellest, et sai öö läbi närveldatud nende kontrate pärast.. :)))

    Aga täna hommikul olin ma juba leppinud selle faktiga, et kõik läheb p*****. Tuleb leppida reaalsusega.. :)) Läheb kuidas läheb!! Järgmine kord peab siis rohkem pingutama selle nimel, et kõik ikka korralikult õpitud saaks.. :)))

    PÄIKEST TEILE KÕIGILE ;)

    NB!!! Täna saan KOJU... JIPPPPIII - JEEE..

     
  • At 2:25 PM, aprill 08, 2005, Blogger Dilbert said…

    Oo tööd olid lausa suurepärased, kuigi jah, esimene kontrolltöö tuleb kindlasti ümber teha. Samas on naiivne õppejõust mõelda, et kui me asja võtame eelmine nädal ning pole praktikume veel läbi teinud, et siis kontrolltöös oskame sorteerimis ülesandeid programmeerida, mnjah, ega me nii võimekad ka ei ole.
    Aga noh teine kontrolltöö läks kah kuidagi, kuigi jah seal oli juhe juba liiga koos ja tekkis ka selline suva olek. Eh võib olla tuleb seal ka järele teha, see oleks kohe eriti vahva.

    Ma tahan ka koju :( ei taha siin olla enam

     
  • At 7:43 PM, aprill 09, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Jah.. Teine kontrolltöö oli tõesti põnev. Kuigi sealt ma tõesti ei osanud midagi teha... :))
    Aga see oli asja juures nõme, et Haller kogu aeg klassimööda ringi tatsas.. Mina ei saa nii tööd kirjutada kui tema tuleb sinna vahtima, mida ma kirjutan... Kodus saab seda lugeda nii palju kui tahab, naergu siis seal selle lolluse üle, mis ma kirjutasin.. :))

     
  • At 3:52 AM, aprill 10, 2005, Blogger Unknown said…

    mis see olgu..niikuinii tahtsid maha kirjutada...:P

     
  • At 6:35 PM, aprill 11, 2005, Blogger Dilbert said…

    Kusjuures me võisime materjale kasutada, ainult rääkida ei tohtinud. Nii et maha tegemisest ei saa juttu olla ega spikerdamisest. Pealegi istusime üksteise taga ning tal oli kogu aeg kotkapilk ees.

     

Postita kommentaar

<< Home