Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

kolmapäev, juuli 18, 2007

Lõuna

Olen järjekordselt tööl. Tekkis väike vaba hetk ning söön siin oma jogurtit, mille lõunaks olin kaasa võtnud, sest täna töö juures tunnist lõunapausi ei tee. Saan nii tund varem koju.
Töö juures ka mingid muutused ning ülemuse vahetus. Nüüd ootan oma korda kuna saab selle daamega jutustama minna, et ta meid igat ühte tundma õpiks.. (Y)

Kõik kuhugi ära ka kadunud. Ei ole kellestki midagi kuulda. Ainuke, keda msn-is näha on, on Kerru. Yvyst ei ole midagi kuulnud peale seda kui talle pilte viisin ja Reena ka üle pika aja võttis ühendust. Ühikas ka kõik naabrid jalga lasnud, üks vene tipsen oma kutiga oli ühe öö aga järgmisel hommikul olid juba jalga lasnud. Enn ka läks eile maale ära, nii ma siis olen arvatavasti nädala lõpuni üksinda.

Järgmine nädal saab õppejõududega jutustama minna. Nii tore. Mateõpsiks tahab üllatavalt palju isegi saada - 8 inimest on hetkel paberid sinna ka viinud. Puhtasse matasse sai ka pandud. Sinna peaks sisse ka saama. Vähemalt selle kalkulaatori järgi, mille Lennart nii lahkelt kõigile saatis. Finantsi ei hakanud trügima, sest juba praegu on sinna 19 tahtjat ja kõigest 8 inimest võetakse vastu sinna. Pean endale sügiseks plaani ka koostama, kuidas midagi teha.

Vähemalt Enn on juba ühes koolis sees. Kui TÜ-sse ei saa, siis läheb Maaülikooli.

Täna magada ka ei saanud. Kell oli 1 kui voodisse sain ning kuskil kell 3 hakkas välkima. Imelik oli see, et üldse ei müristanud. Ja mina kohe kraps üles, et arvuti välja tõmmata ning aken kinni panna. Ja välkis nii mis kole. Kuskil tund aega vähemalt ei saanud sellepärast magada. Siis kui see enam-vähem möödas oli, võtsin fotoka ja filmisin 5 minutit äikest. Hea oli see, et ühetegi maasuunas minevat piksenoolt ei olnud näha.

Aga Päikest teile ;)

2 Comments:

  • At 6:59 PM, juuli 18, 2007, Anonymous Anonüümne said…

    Tõenäoliselt, kes siia ikka komenteerib kui mitte mina, kes on netis ainsana. Siin on tühjus. Yvy on maal, tal oli linnas igava.Ta peaks ka õpetaja vestlusele tulema. Kindlalt ei tea aga sain aru, et tuleb.Reena on Tln.

    Vaikus!

     
  • At 7:54 PM, juuli 21, 2007, Blogger Dilbert said…

    Oota sügist, sa ju tead, et siis tulevad meil alati huvitavad ajad-vaata kas või eelmiste aastate pealt. Aga järgmine nädalavahetus tahaks küll sind näha, sest jutu vaja puhuda ning tahaks teada juba, mis teete seal trt. Mõnes mõttes ei jõua ära oodata, millal trt saab-huvitaval kombel tahan juba õppida midagi :D

     

Postita kommentaar

<< Home