Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

laupäev, märts 31, 2007

Nii nii.. Pange oma aju tööle

Siin mõned nuputamisülesanded.. Ja ma loodan, et Te annate mulle vastused.. Ja kui kõik on vastanud, siis annan ma ka õiged vastused.. :D

Vastused palun saata minu adrele: sixxyy@hotmail.com

Sest siis on kindel, et inimesed teevad seda üksi ja teiste vastused ei hakka oma lahenduskäiku ülesande lahendamisel segama!!!!

Aega lahendamiseks on esmaspäevani.
Seega siis saan vastused üles panna teisipäevaks!!

Proovige ikka osa võtta.. :D See on põnev.. Uskuge!!

Pärast kui kõik on vastused saatnud, panen Teie vastused üles ja kirjutan õiged vastused ka!!!


Ma pean veel välja mõtlema, mis auhinnaks on (Y)




ESIMENE:

Sa oled kahe uksega toas. Ühe ukse taga on lõvi, kes su viivitamatult nahka pistaks. Teise ukse kaudu pääsed ruumist välja. Toas on peale sinu veel kaks meest, kes teavad, kuhu uksed viivad. Üks kahest räägib alati tõtt ja teine valetab alati. Kui võid esitada ühele mehele ainult ühe küsimuse, mida sa siis küsiksid, et saada tarvilikku teavet ja valida väljumiseks õige uks?

TEINE:

Maryl kulub tund, et panna maha vaip magamistuppa, millel suurust üheksa korda kaksteist jalga. Kui kaua läheb tal aega vaiba panekuks elutuppa, mille mõõtmed on kaks korda suuremad?

KOLMAS:

Kuidas mõõta neljaminutilise ja seitsmeminutilise tsükliga liivakella abil üheksa minutit?

NELJAS:

Karen ostis turult kolm karpi marju: ühes kirsid, teises maasikad ja kolmandas nende kahe segu. Talumehel oli kiire ja ta sildistas karbid kogemata valesti. Kuidas panna karpidele õiged sildid, kui tohid võtta üheainsa marja ainult ühest karbist?

VIIES:

Iludusvõistlusel osales 100 kaunitari, kes kõik olid kas blondid või brünetid. Igast kahest võistlejast vähemalt 1 oli blond. Mitu blondi ja mitu brünetti võistlejat oli?




Head nuputamist!!!