Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

laupäev, veebruar 12, 2005

because i got high....and carmen queasy

meie laulud ja millised mälestused....jälle...nüüd peaks häbenema...algul ei olnud, aga nüüd on...

Selgitus, ehk siis millega hakkama saime. Kui aus olla siis mitte millegagi,vähemalt praegu ei tunne, et millegi erilisega, ent märksõnad oleks:klatš, glamuur, Kerru msn, stiil, mehed, naised, muud tuttavad, plaanid, naiselikkus, vanadus...ehk siis kogu naiste kuratlik mõttemaailma arutlused ja avastused. Tulemuseks mitte midagi head, üksnes plaanid-võib olla tulevikus ka natuke nalja jne... Avastus Kerru puzzle sõltuvus, ise olen juba loobunud...millised matsid me oleme ja egoistid...samas kummitavad ainult naistele mõeldud ebamugavused ja muu crap-Kerru uus avastus, ta on usin, kurat nagu keegi oleks teisiti väitnud.

Püha jumal, kas ülikool põhjustabki seda-inimesed keeravad ära, andmata endale aru. Tegelikult on nii, et seda põhjustab kommuun, kuigi Kerli süüdistab ennast, aga see ei ole tõsi. Tartus on enamus inimesi kiiksuga...seda vist nimetataksegi Tartu vaimuks, millest ma esimene aasta aru ei saanud. Näiteks tänane vaatlus andis ka tulemuseks eespool väidetud lause. Nimelt õppejõud liivis on ka väikese nihkega normaalolekust, aga ma ei väsi kordamast, kus on defineeritud normaalsuse piirid ja vastus oleks, mitte kusagil. Nagu matemaatikas-ise püstitad hüpoteesi, määrad parameetrid ja teed tõestuse, millest võime teha järelduse, et normaalsus on iga inimese jaoks erinev-M.O.T.T Miks ma küll filosoofiat ei läinud õppima?

3 Comments:

  • At 1:13 AM, veebruar 13, 2005, Anonymous Anonüümne said…

    Sorry, viimane kommentaari on minu poolt, mitte Kerru poolt, kes praegu seisuga avastas, et kui sa oled nati võtnud, siis puzzle panek sujub hõlbsamini, sest pooled tükid kaovad laua alla....mnjah ja mingi asi säriseb pliidil....ou my god....mu sabakont...ja super Kerru...thats all we need

     
  • At 7:39 PM, veebruar 13, 2005, Blogger Unknown said…

    muidugi kui midagi võtnud oled läheb lihtsamalt..sest siis nagu sa eelnevalt ütlesid kaovad osad tükid ära ja kui tükk paika ei taha minna siis tuleb suruda niikaua kui läheb sinna kuhu vaja :)

     
  • At 9:27 AM, veebruar 14, 2005, Blogger Dilbert said…

    Seda me märkasime jah, et osad tükid ikkagi ei sobinud nii hästi, aga vähemalt Kerru pusis too öö päris usinasti :)

     

Postita kommentaar

<< Home