Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

pühapäev, oktoober 02, 2005

Öö on imelik

Mu ema ütleb, et öövahetuses on kõige hullem aeg kella 12 ja kolme vahel, sest siis tavaliselt inimesed lähevad teistele jahimaadele. See kellaaeg olevat inimestel kaitsevõime kõige madalam. Samas tean seda mingil määral ka omast käest, sest öösel kella ühe ajal on lausa võimatu magada, kui sa oled tõbine-nina on kinni, hingata on raske, eriti hulluks teeb olukorra veel asjaolu, et kurk on julmalt punane ning valus.
Seega otsustasin eile hakata kell 12 kokkama, tegin kartuleid ja kotlette ning pannkooke. Oma kokkamise lõpetasin alles pool kaks öösel ning sellele järgnes loomulikult hullem söömine, mis oli väga "tervislik" peaks mainima. Oleks mul siis ka und tulnud, oleks hea olnud, aga kus sa sellega, söök võttis une täiesti ära. Kuna telekast tulid ainult laupäevaõhtused erootikafilmid, siis otsustasin hakata õppima. Peaks mainima, et öösel õppimine on omamoodi tegevus ning meeletult hea, sest kõik on vaikne ja rahulik. Saad täielikult pühenduda.
Tegelikult on jutu iva see, et mul on tõsiseid probleeme jälle unega, sest ei ole ju normaalne, kui inimene läheb pool viis magama ning kell kaheksa teeb juba silmad lahti ja on täiesti välja puhanud???
Seega palun kõik head unenipid välja tuua :D