Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

kolmapäev, november 09, 2005

....

Avastasin, et varsti saabki semester läbi ning tuleb mõnus sess. Ent kõige parem on see, et ühes aines olen ma ainult üks kord käinud ning teadmised selles vallas on alla igasugust arvestust ning täna, kui küsisin teistelt, et noh, mis te teinud olete mõõdus, siis vastu oli hea:ma ei tea, ei ole käinud, isegi Pets loobus sellest. Tundub, et supergirl tuleb mängima hakata ning konspekti peaks lugema hakkama...uh plaanid on alati toredad, ent nende realiseerimine on juba omaette kunst.

Ahjah tänane kontrolltöö oli ikkagi üle kõige, ühe ül lahendus on vähemalt üks A4 pikk ning kokku oli neli ül, nii et võite ette kujutada, kui palju pidi kirjutama, aga noh vähemalt oskasin ikkagi midagi kirjutada.

Täna on veel erakordselt uimane päev ka :(((

10 Comments:

  • At 3:11 PM, november 09, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Uimane on see päev tõesti.. Ja mida lähemale sess tuleb, seda suurem masendus tekkima hakkab.. Ja üldse, viimasel päeval olen mõtlema hakanud, mida ma üldse tahan.. Ja mille nimel tuleks pingutama hakata.. Ja ega see elu töö ja kool koos kerge ei ole.. Aga raha on siiski vaja, sest ka vanemate rahakott ei kannata kõike välja.. Lihtsalt nutta tahaks.. Aga ka selleks pole enam aega.. Päikest ;)

     
  • At 4:10 PM, november 09, 2005, Blogger Dilbert said…

    Või on pigem see, et tahad, aga samas ei taha ka ning siis tekib küsimus, kas see, mida sa tahad, kas sa ka selle saaksid või mitte...õues on ka nii pime ja kõle ning tegemised tunduvad kuidagi nii mõttetud, ent mind lohutab alati see, et pime periood saab kunagi läbi ning päike tuleb pilve tagant välja

     
  • At 6:04 PM, november 09, 2005, Anonymous Anonüümne said…

    aga minul hakkab üldse kõigest suva juba olema...mis vist on kõige hullem, kui enam muret ka oma asjade pärast ei tunne ... Kris

     
  • At 6:47 PM, november 09, 2005, Blogger Dilbert said…

    pakuks, et sul on lihtsalt masendus, ent ma tean ühte asja, et siis kui oled juba viimase ääre peal, siis kuskilt tuleb nagu mõistus koju tagasi ning hakkad oma asju jälle tegema...ehk on sul lihtsalt mõõna periood
    Saatus ei lase sul täiesti põhja vajuda

     
  • At 9:03 PM, november 09, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Hmm... Eks näis.. Aga jah... Päikest ;)

     
  • At 1:57 PM, november 10, 2005, Blogger Unknown said…

    ma vaatan, et kõigil on juba mingit tüüpi masendus peal.

     
  • At 2:42 PM, november 10, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Mis teha kui on.. Veab, et mõnel ei ole..

     
  • At 5:18 PM, november 10, 2005, Blogger Unknown said…

    mul oli vahepeal..aga nüüd kuidagi nii hea ja tühi tunne kui õppida enam pole...masendust saab väga hästi õppimisega ää ajada...sest kui on palju õppida, siis pole aega mossitada.

     
  • At 9:48 AM, november 14, 2005, Blogger Dilbert said…

    kõik on mööduv

     
  • At 10:14 PM, november 14, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Ei aja see õppimine ka masendust ää.. See tekiytab veel hullema masenduse, kui sa taipad, et sa sellest midagi aru ka ei saa..

     

Postita kommentaar

<< Home