Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

neljapäev, august 02, 2007

NämmNämm

Söön siin oma müslibatoonikesi lõunaks. Hommikul kell 10 üks, siis kell 13 üks ja kell 16 siis juba kodus hea midagi näksata. Ja nii see päev mööda läeb.
Ülikooli sisseastumisega on ka ikka sada häda. Kord on ühed punktid välja pandud, siis hoopis teised ja lõpuks siis vist nüüdseks on välja saanud ikka need õiged punktid, mis ise sai ka välja arvutatud. Vähemalt nimekijas olen olemas, muu ei ole tähtis. Lepmann ka ju ütles kõigile, et sees olete te niikuinii, konkurssi ju ei ole.

Reenuska meil reisu peal. Ungarisse. F1 vaatama. Lahe. Kuigi autosõit on vast selle asja juures üks mitte kõige meeldivam asi. Loodame, et sa ikka palju pilte oled teinud, siis on midagi vaadata ka kui te tagasi jõuate ükskord.

Aga mõelge, koolini ainult kolm nädalat jäänud.
MA siin mõtlesin, et ei tea kas esimesel koolipäeval peaks kooli minema või mitte. Ikkagi esmakursuslane, äkki veel antakse midagi, näiteks nagu matrikkel :) Kuigi ega ma seda bakas küll eriti hoolikalt ei kasutanud. Vedeleb kuskil karbis voodiall.. :D (Y).

Päikest ;)

4 Comments:

  • At 12:42 PM, august 14, 2007, Blogger Dilbert said…

    Tead mis täitsa väsitav oli ning ma arvan, et sa tead ka miks-ENAM EI LÄHE MA VÄHEMALT TÜKK AEGA LASTEGA REISILE :@
    Aga muidu oli äge, sai metrooga kihutatud maa all ning turnida mingi mäe otsa kell üks öösel 30 kraadises kuumuses, sest just nii palju näitas termomeeter ungaris kell üks öösel, mis on põhjamaalase jaoks ikka väga väga jube. No ja F1 oli superäge-naljakas on vaadata kuidas autod mööda kihutavad või õigem oleks öelda, et ei panegi tähelegi, aga mürast saad aru, et möödus vist :D

     
  • At 9:16 PM, august 15, 2007, Blogger -NightAngel- said…

    Vähemalt oled ära proovinud, mis tunne on lastega sellist pikka reisi ette võtta.. :D
    Hea on see, et elusalt ja tervelt ikka tagasi olete..:P Ma siin juba tükk aega mõtlesin, et kuna te tagasi tulete. Ei olnud Ardot mns-is, ei olnud sind msn-is..:P
    Kas veini ka ikka sealt kaugelt maalt kaasa tõid? See vaja ära trimbata kunagi..:P Loodan, et midagi head ja magusat, et ikka kõrist alla ka läheks..:D

     
  • At 11:56 AM, august 16, 2007, Blogger Dilbert said…

    Kuule ikka-leidsime sealt umbes sellise veini nagu see Estrella on-jäki :D :D Tellisime toidu kõrvale ühe klaasi ning pärast seda oli väga lõbus minek juba hotelli :))))

    Eks enne kooli tuleb midagi ette võtta siis :P

     
  • At 10:05 AM, august 17, 2007, Blogger -NightAngel- said…

    Enne kooli ikka.. Selle nädalavahetuse peaks endale kalendrisse juba ära märkima.. Et teised asjad vahele ei tuleks..:P

     

Postita kommentaar

<< Home