Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

esmaspäev, veebruar 14, 2005

Neetud

Äh, mingi viirus mässab hullult mu arvutis, see ajab lolliks( saadab ise kirju, lööb igasuguseid neti lk. lahti ja ei lase mul midagi teha, nagu keegi teine istub mu arvuti taga) paneks pommi!
Seepärast ei saa ma teie tekste ka lugeda, nägin ainult ühe teksti algust ja seal oli kirjas midagi masendusest!
Mul on ka väike masendus, sest kõik on täna kudagi nii vastikud! Inimesed on ära unustanud, et tänane päev ei ole ainult poodide õitsepäev vaid selles on peidus ka midagi muud!
Sa ei pea ju sõbrale ostma midagi vaid piisab ühest suurest kallist ja põsemusist, et sõber tunneks, et sa ikka hoolid temast!
Vastikud majandus inimesed(tegelikult kui aus olla, siis eelmine aasta, kui T.Mauringu loengud olid, tekkis endal ka väike vastumeel nende tähtpäevade ja pühade suhtes aga igal asjal on oma mõte!).

Kes peab rahast lugu, näeb igal pool ainult raha.
Kes peab armastusest lugu, tunneb armastust.
Kes vihkab, näeb viha kõikjal.
Mõelge, kus on teie süda ning olge avatumad!

Kosmonaut, kellele meeldib täiega ämbrisse astuda ja siis sealt uuesti välja tulla ning tegutseda südamega!

1 Comments:

  • At 8:51 AM, veebruar 15, 2005, Blogger Dilbert said…

    Seda küll. Inimesed on ära unustanud, milleks pühad ja tähtpäevad on, praktiliselt sama on ju jõuludega. Eriti hale hakkab siis, kui inimesed paaniliselt kinke otsivad ja kalkuleerivad asjaolu, kellele kõige kallim kink teha ja kellele mitte. Jube võiks öelda. Tähtpäevad ole ikka selleks, et rahvas kokku tuleks ja lõbusalt aega veedaks, mitte nii, et annad mingi nutsu kätte ja siis lähed.

     

Postita kommentaar

<< Home