Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

laupäev, veebruar 12, 2005

Ol la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kuna Kerru on nii paha ning tal on Reena õigele sünnipäevale järgneval päeval eksam, siis otsustasin ,et pean enda poolt Reenale ette ära! Seetõttu otsustasin Reena täna välja vedada ja viimast korda see kuu temaga koos juua, seega on meil juba Sauza täies hoos,Reena klõmmib ikka Virut!(ja siis aitab sellest jamast)
Meie neiu saab ju 21 ning selline vanus tuleb suure pauguga vastu võtta!
Loodan, et me homme elame, sest praegu hakkavad juba väikesed kahtlused tekkima, õnneks on mu kallis õde ka Tartus, kes lubas homme külla tulla!
Tänased plaanid viivad vist clubi Tallinna, muidugi kui meid sinna sisse lastakse, kunagi ei saa milleski 100% ju kindel olla, või mis!
Täna sain teada veel, et mul on vähe sihikindlust. Tegelt on mul hoopis suurem probleem, pole nagu sihti, mille poole püüelda!(Tegelt sa panid mind mõtlema!) Ah, ei tasu masenduda!

Praegu rõõmus meel :))))))))))))))


Kosmonaut(homme Tartu maraton) praegu on pepu kelgutamisest sinine!

2 Comments:

  • At 9:13 PM, veebruar 12, 2005, Anonymous Anonüümne said…

    Ära muretse, see sihikindlus oleneb ikka eesmärgist ju, sest kui ei ole nagu sina ütlesid sihti, siis ei saa ju sinna ka püüelda. Eh, ei mõista, kuidas keegi sai sind endas kahtlema panna, kas on vaja egolaksu, kuigi ma kahtlen selles, sest enam egokamad ei saa olla, kui meie oleme või mis...
    Klubi koha pealt nii palju, et sisse saame kindlasti, aga ise asi, kas ka hea pidu on, no aga kui võta teisest küljest, siis jama pidu meil ei olegi olnud(välja arvatud viimane kord). Loodan, et klubis ei ole vastumeelseid inimesi, sest viisakus on mind täna küll maha jätnud...kui ausolla siis on ta juba ammu minetatud, sest mis mõtet on olla viisakas, kui teised ei ole.

    21 jube vanamoor juba valmis, aga nagu Kätu on alati öelnud, et ma olen vanake, eh eks siis tuleb uhkusega oma vanus vastu võtta, kuigi praegu on sinna veel nati aega, aga parem ikka varem vastu võtta kui mitte võta.

     
  • At 9:18 PM, veebruar 12, 2005, Anonymous Anonüümne said…

    JA JAH

     

Postita kommentaar

<< Home