Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

esmaspäev, aprill 25, 2005

Tüdruk nimega Annela

"Ammu aega tagasi elasid ühes väikses külakeses nimega Tartu kolm tüdrukut: Annela, Kätlin ja Reena. Nad kõik olid omavahel sõbrad ning koos tehti igasuguseid lollusi. Vahete vahel tuli ka nääklemist ja arusaamatusi, kuna kaks nendest olid pärit Suurest Linnast ning teadagi ei lähe suurlinna mõistmised kokku väikelinnaga, aga tavaliselt lahendati need kohe kiiresti kiiresti ära, sest parimad sõbrad ei tahtnud, et nende vahel midagi halba oleks.
Aga siis ühel päeval hakkas tekkima mingi imelik hõõrumine Annela ja Kätlini vahel ning asi läks ikka edasi ja edasi. Reena mõtles, et parem mitte ennast sinna segada ning lasta neil omavahel asjad ära lahendada. Ent see oli vaid enesepetmine, sest mis "tüli" see oleks, kui ei saaks teisi sinna segada ja nii juhtuski, et Reena segati asja sisse ning vaimuhiiglase Annela pea hakkas tööle. Nimelt mõtles ta, et kui susida ühte, et ehk annab siis teine ka järele, aga paraku ei arvestanud ta asjaoluga, et mõlemad oli pärit Suurest Linnast. Asi võttis väga inetu poole. Lõpuks tuli Annela Kätlinile juurde ja hakati siis maid jagama, kes süüdi ja milles probleem. Samas tuli välja püha tõde, et head inimesed omavahel ei tülitse üldse. Sellega aga öeldi praktiliselt kõik-Kätlin ja Reena on saatanasigitised. Oh seda õudust! Ja nii selguski jube tõde, ent siiski heasüdamlik ja malbe Annela otsustas anda veel ühe võimaluse Kätlinile ja viimane nõustuski.
Läks natuke aega mööda ning asi oli ammu unustatud, vähemalt Kätlin ja Reena olid asja maha matnud. Samas läks nende jaoks ka aeg kiiremini, selles suhtes, et vahepeal oli nii palju asju juhtunud, et paari nädalased sündmused hakkasid või õigemini olidki juba tuhmunud. Ja siis tuli Annela jutuga, ei miks Kätlin oma blogis väidab, et Annela ja Reena on tülis...selgus veel kohutavam tõde, mis ajaks nii mõnelgi inimesel karvad püsti.
Nimelt selgus, et üks tegelastest on väga pedantlik ja luulude käes vaevlev psühhopaat, kes oma kõrge ea tõttu varsti arvatavasti teise ilma läheb. Teine arvatavasti kannatab aju haiguse käes, sest inimesele puudub igasugune loogiline mõtlemine. Samas on suuteline ühe minuti jooksul korduvalt öelda lauseid, mis tegelikult on täielikult vasturääkivad, kuigi keegi pole kunagi väitnud, et Alzhaimeri tõvel ei või selliseid ilminguid esineda. Kolmas aga oli puhta saatan, ses suhtes, et nii alatumat inimest ei saa vist kuskil maailmas olla.
Julm, aga selline see maailm on, midagi sinna parata ei saa. Aga siiski jääb üks asi ikka veel lahtiseks, kas Annela ükskord ka mõistab, et asi on ära lõpetatud või jääb ta jahuma seda veel pikaks ajaks?? "

Aga öeldakse lootus lollide lohutus.

NB! Täpsustused juba järgmises numbris :)

3 Comments:

  • At 3:26 PM, aprill 26, 2005, Blogger Kätlin said…

    Imelik, keegi ei tahagi su muinasjuttu kommenteerida. Eks selle jaoks on ka julgust vaja, kergem on ju näidata oma pahameelt väja mingite mõttetute asjadega (nt orkutis ma ei ole enam sinu fänn :D). nagu üldse kedagi kotiks see kes su fännid on ja kes ei ole. Aga võib olla on mängus jälle minu pohhuism, sest mind küll väga ei huvita kes on mu fännid ja kes ei ole, sest see ei näita mitte kui midagi :D. Aga siiski võib olla keegi vaatab õhtud läbi, et oi oi kes on sinu fänn ja kes ei ole. Igatahes minu suurimad fännid (ja pealegi on see nii tobe sõna, nagu mingi superstaar) polegi isegi orkutis ;). Ja fänniks oleneb,kes mis põhimõttel fänn on. Kas ta on fänn su isiksusele või olemusele või abivalmidusele või jne. Omg, mul on ikka tõsine peavalu, et ma suudan ühest sõnast nii palju asju arendada :d

     
  • At 3:37 PM, aprill 26, 2005, Blogger Dilbert said…

    Asi selles, et kõigil jääb vist jah julgusest puudu. Fänniks olemine-tegelikult kellele seda vaja on??? No kui vaadata teisest küljest, siis mõni kindlasti tõstab oma ego ning mõtleb, et kui tal on palju fänne, et siis ta on populaarne või mis iganes, aga tekib küsimus, kas need inimesed on su kõrval ka siis, kui sul neid hädasti vaja on ja kui sul halvasti läheb.

     
  • At 2:25 AM, aprill 27, 2005, Anonymous Anonüümne said…

    Jah!!! Mina ka ei saa aru, mis orkutis eputamise maania see inimestel on. Meil saiaklubi rahvast pole keegi orkutis.
    Kõik me teame, kes on meie sõbrad ja kui head sõbrad. Milleks veel mingil kahtlasel saidil oma sõpradest nimekirja koostada!!?

    Ja siis see fänniks olemise-mitteolemise intriig on suisa juhhuuu-naljakas kohe :)))

    Ma muidu kunagi vaatasin kah orkut'is ringi. Olin kah orkutimees ;) Sealne moto tundus olevat, et võidab see, kellel on surres kõige rohkem "sõpru" nimekirjas!

    Oh neid vaeseid inimesi küll ;)

    Tehke parem saiaklubi ja korraldage saianosimisõhtuid ;)

    Ikka sooja saia teile tüdrukutele!

    Sii-jaa!!

     

Postita kommentaar

<< Home