Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

reede, märts 04, 2005

Smailers....

Päris hea oli, ent poole tunnine ukse taga seismine ning olelusvõitlus oli küll midagi uut, mida ei ole nagu ennem kogenud. Ei ole nagu kunagi pidanud klubi ukse taga seisma ja ootama, millal suvatsetakse sisse lasta, aga noh alati on elus esimene kord ning ega ta ka viimaseks ei jää---arvatavasti. Eilne väljaskäik oli väga omapärane, sest lihtrahvast praktiliselt ei olnudki, mis tekitas sellist nördimust algul, ent pärast oli juba kama kaks. Vast kõige naljakas oli vaadata Riho Rõõmust oma shampuse pudeliga möllamas ning keskealisi naisi hüppamas smailersi lugude järgi.
Pärast ilmus välja ka veel tegelane, kes luuletas ikka sellised asjad välja, et anna olla. Samas ka hea, sest naerda sai vähemalt....tema meelest olime kõik väga apaatsed ka kalapilkude vist, kui ma nüüd õigesti mäletan, kuid mis sa ikka tahad, kui pikk päev selja taga.
Õhtuga sai jälle linnukese kirja, mida veel ei ole kogenud :)))

2 Comments:

  • At 9:06 PM, märts 04, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Eilne oli ikka super. Krdi kaks vastikut trügijat tüüpi olid ikka elu matsid küll.. Tavaliselt on ikka nii, et naistel on eesõigus aga nende puhul see ei kehtinud.. Trügisid seal nagu elu ja surma peale... Niikuinii pidid ju pärast ise maksma.. kas siis saavad kohe sisse või hiljem...naistel oli ju paanika, kas saavad tasuta või ei saa...:))) Hea, et minust veel pannkooki ei saanud... suruti nii eesti kui tagant täiega.. (muigab siinkohal)
    Lõpuks ühe tropi pärast suutsin veel oma põlva ka siniseks lüüa... Mehed on julmad - selline on järeldus...

    Pidu iseenesest oli väga tore. Smilers on üldse hea bänd, mida tasub masenduse hetkedel kuulata.. :))

     
  • At 7:42 PM, märts 05, 2005, Blogger Dilbert said…

    Aga võib olla nad olid naissoost :) sest tegelikult me ei tea seda ju :)
    Smailers on iga kell hea, vähemalt hea kuulata seda.

     

Postita kommentaar

<< Home