Issanda loomaaed aina kasvab ja kasvab ning muutub üha kirjumaks

Elu on mäng neile, kes mõtlevad ning tragöödia neile, kes tunnevad

laupäev, september 10, 2005

eyes

Kõik ei ole nii nagu välja paistab. Ka kõige õilsam inimene võib sekundiga ussiks muutuda ja vastupidi, lihtsalt oleneb, kuidas vaatad ja millised prillid ees on. Selle nädala avastuseks oli see, et sain aru, et deem vahest võin ikka nii naiivne olla, et anna olla...

Täna on jälle selline päev, kus lihtsalt vegeteerid, tehes mitte midagi kasulikku või siis õigem oleks öelda, midagi sellist, mis tekitaks emotsioone või tõstaks tuju: õpid, koristad, sööd, loed ja vaatad telekat. Isegi kui sul on võimalus hommikul magada, siis ikka oled üleval kell kaheksa. Eile õhtul oli hea, kui koju jõudsin ja oma voodisse langesin, kusjuures ma ei plaaninudki, et asi nii läheks, jäin magama koos riietega ning alles öösel kell kolm ärkasin üles ja mõtlesin, et huvitav, miks ma koos riietega magan...ehh vaatame, mis õhtu siis toob

3 Comments:

  • At 5:31 PM, september 10, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Jah, eks ta ole... Inimesed võivad ikka vahepeal väga imelikud olla.. Kord üritavad väga head sõbrad olla, aga niikui keegi teine mängu tuleb, nende iseloom muutub.. Tean seda ka omast käest kui kahepalgelised võivad inimesed olla.. Pärast teevad näo nagu ei oleks midagi toimunud ja üritavad suga jälle ää leppida ja poevad nii et juba kohe.. :))
    Ja üldse ma olen tähele pannud, et paljud inimesed on hakanud väga imelikult käituma.. Ei teagi millest see tingitud on.. Sügis on pähe hakanud või... :)))

    NB!! 70 kraadine jook.. Isegi üks pits võtab jalad alt.. ja silme eest virvendama..:=)

     
  • At 11:47 AM, september 11, 2005, Blogger -NightAngel- said…

    Ma täpset nime ei teagi, mis see jook oli.. Igatahes see Strohh ei olnud.. :)) Nemad nimetasid seda vulkaaniks... :)) Võib-olla oli see kuskilt Hispaaniast või Itaaliast toodud, sest just paar nädalat tagasi jõudis Eve sealt tagasi ja äkki see oligi 1 kaasa toodud jookidest.. :))

    Minu jutt ei lähe küll neitside kapsaaeda.. :)))) Võite rahulikult hingata.. :))))

     
  • At 10:40 PM, september 11, 2005, Blogger Dilbert said…

    Ei ole neitside kapsaaeda. Naljakas, väga naljakas

     

Postita kommentaar

<< Home